Poszt ITT

Az M1 tudósítói megmutatják, milyen egy szép szoba!

Költözzbe 3milliós panel (lakás, panel, ingatlan)
Költözzbe 3milliós panel (lakás, panel, ingatlan)
Lassan Lakáskultúra magazinba megy át az M1 migránsügyi hírfolyama. A külfüldi kapcsolások során nem látunk az adott fővárosból semmit, de egy csomó szobabelsőt megcsodálhattunk már.

Mint minden valamirevaló szerkesztőségben, így nálunk is folyamatosan sugározza adását az M1 aktuális hírcsatorna. A 80 milliárd forint közpénzből kipattintott köztévé hírcsatornája hűen és szubjektíven követi a migránskrízis fejleményeit. Gyakoriak az élő kapcsolások, és hamar nagy kedvenccé váltak az európai fővárosokban szétszórt tudósítók bejelentkezései. Ők ugyanis nem az adott város egy ikonikus helyszínéről jelentkeznek (pl. a párizsi az Eiffel-toronytól vagy legalább egy banlieu-ből), hanem a szobájukból, mert ott van net meg webcam.

Így viszont felszabadulhatnak az ember belsőépítészi ösztönei, megtekintve a tüchtig lakásbelsőket. Lássuk, hogy csinálja a bécsi: letisztult fehér fal, egyszerű kis, kék dominanciájú képek díszítik a puritán lakásbelsőt. A kedves tekintetű tudósító hölgy lakása (vajon a Ringen belül van-e?) még egy szobanövényt is tartogat, bár elég sötét sarokban. Nagy pofon ez a fotoszintézisnek.

M1 bécsi tudósító

Párizsból jelentkező tudósítónk ennyire sem spilázta túl a dolgot: minimalista fehér fal, gyér megvilágítás. Lehetne ez akár egy apáca cellája, akár Kazimir Malevics Fehér alapon fehér négyzetének óriásira nagyított mása.

M1 párizsi tudósító

Párizs és Berlin mindig nagy vetélytársak voltak, itt is van verseny, a riporter úr is fehér fal előtt mondja a frankót, annyit se tesz, hogy az ablakhoz álljon be. Úgy legalább látnánk, hány szír nyüzsög a fővárosi utcákon, hogy elvegye a németek munkáját.

M1 berlini tudósító

A végére hagytuk személyes kedvencünket, a zágrábi kapcsolatot. Különleges lakás lehet ez, a fényviszonyok alapján a Medvednicára nézhet, és elég konkáv a falak vonalvezetése. Sok a derékszög, sőt még egy kis lépcső is keresztezi az adott helyiséget, egyik munkatársunk közölte is, biztos rendszeresen elesne benne. Ami még érdekes, hogy alig látni bútorokat, mintha csak most költözne be a világjáró riporter a kéróba.

M1 zágrábi tudósító

Ajánlott videó

Olvasói sztorik