Orbán Ráhel, Orbán Viktor (orbán viktor, orbán ráhel, orbán ráhel esküvője, )
Poszt ITT vélemény

Jászberényi: Nyílt levél Orbán Ráhelnek

Nyissa ki a szemét és lásson! Maga nem egy pökhendi, urizáló hazug.

Kedves Asszonyom!

Önt a tegnapi Facebook-bejegyzése miatt rengetegen támadják mind az online, mind a nyomtatott médiában. Sokan gondolják úgy, hogy arcátlan, mert kikérte magának, hogy Önön keresztül támadják és nevezik korrupt tolvajnak az Ön édesapját, Magyarország miniszterelnökét. Azt gondolják, arcátlanság az a kijelentése, miszerint Ön és a férje mindketten dolgoznak, Ön nyelveket beszél, ezért tart ott, ahol.

Másokkal ellentétben én elhiszem Önnek, hogy komolyan gondolja, amit a Facebookra kiírt. Hiszek az Ön egyenességében, tisztességében és fiatalságában.

Ezért szeretném megkérni, hogy tegye fel önmagának a kérdést: honnan tudja finanszírozni svájci tanulmányát, mely félévente 15 millió forintba kerül. Valóban a saját erejükből, tehetségükből keresnek annyit ketten a férjével, hogy ezt ki tudják fizetni? Tegye fel magának a kérdést a tükör előtt. Nyissa fel a szemét.

Én 34 éves múltam. Két nyelven beszélek – az anyanyelvemen kívül -, tíz éve dolgozom, és egy saját lakást nem tudok úgy venni, hogy ne adósítsam el magamat évtizedekre, feltéve, ha kapok hitelt egyáltalán.

Az országból több tízezer Önnel egyidős fiatal költözött külföldre – azért mentek el, mert több a lehetőség az emberi életre odakint, mint itthon.

Nyissa ki a szemét Ráhel! Nézzen végig az évfolyamtársai, a gimnazista osztálytársai, általános iskolás társai között, és keressen még valakit, aki ki tud fizetni félévente 15 millió forintot. Nem fog találni. Sőt.

Azt fogja látni, hogy az emberek nyomorogva élnek. Hogy nem elég a fizetésük, ötezer forintonként adósodnak el, pedig dolgoznak. Feltéve, ha tudnak. Igen, az Ön tágabb környezete is, mindazok, akik nincsenek benne az édesapja holdudvarában.

Nyissa ki a szemét és lásson. Maga nem egy pökhendi, urizáló hazug.

Nyissa ki a szemét, és tegye fel a kérdést magának: mit tudok én, amiért félévente 15 milliós magániskolába járhatok Svájcban, már azon kívül, hogy a magyar miniszterelnök az apám.

Ha nem tud válaszolni, kérdezze az édesapját.

Orbán Ráhel és Orbán Viktor, a miniszterelnök lányának esküvőjén (Forrás: Facebook/Orbán Viktor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.