Poszt ITT

Gyíkelnök

Nincs egyértemű bizonyíték mely cáfolná, hogy a miniszterelnök alakváltó gyíklény.

Információigénylés a Miniszterelnök személyét érintő kérdésben

Tisztelt Warboke Úr,

A Hivatalos Információkról szóló Törvény értelmében, 2014. január 7-én kelt emailjére válaszolok, melyben azt kérdezte: „van-e bármilyen bizonyíték, ami cáfolja azt a felevést, John Key miniszterelnök valójában egy David Icke féle, alakváltó gyíkűrlény, aki rabszolgaságba vezeti az emberiséget”.

 

Megerősíthetem, hogy semmilyen hivatalos információ sem található, amely megfelelne az ön kérdésére. Ilyenformán kérését hivatalosan vissza kell utasítanom a Hivatalos Információkról szóló Törvény 18. paragrafusának, (e) bekezdése alapján:

„a dokumentum, mely állítólagosan tartalmazza a kért információt, nem létezik, vagy fellelhetetlen”.

 

Ön jogosult arra, hogy ezen válasz felülvizsgálatát kérje az Ombudsmantól, a Hivatalos Információkról szóló Törvény 28. paragrafusának (3.) bekezdése alapján.

Szívélyes Üdvözlettel: Wayne Eagleson, irodavezető

 

Nem kitalált történet. Az eredeti, és teljesen hivatalos válaszlevél egy nyugati típusú demokráciában, Új Zélandon született. Egy gyarmaton. Az állampolgár kérdezett, az erre kijelölt hivatal pedig válaszolt, a tőle telhető legnagyobb alapossággal. Elismerte: nem létezik olyan hivatalos dokumentum, ami bizonyítja, hogy az ország miniszterelnöke, nem egy alakváltó gyíklény. Sajnos.

Magyarországon, szerencsére, ilyen nem fordulhat elő. Hála a kormány éleslátásának a hivatalokat nem lehet hülyeségekkel terhelni, meg visszaélésszerűen, mindenféle adatokat igényelni. Nem is vetődik fel senkiben, hogy megkérdezze: alakváltó gyíklény-e a miniszterelnök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik