Poszt ITT

Operatőr támadta meg Bajnai testőrét (Meanwhile in Hungary VI.)

Ejnye, ejnye Márkész asszony, kelti itt a hangulatot, ejnye, ejnye.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer Milla, annak volt egy arca, aki manapság Bajnai Gordon ceremóniamestereként találja meg számításait. Így volt ez a hétvégén is, amikor az Együtt-PM Szövetség egyéni képviselőjelöltjeinek bemutatóján konferálta fel az egyéni képviselőjelölteket. Ahogy Flaubert mondaná: más nem történt.

Hacsak az nem, hogy egy felségjelzés nélküli operatőr durván megtámadta a távozó Bajnai egyik testőrét, aki lányos zavarában beletenyerelt a Hír TV (hogy éppen a Hír TV!) kamerájába. Meg is lett a rágódnivaló a köztudottan elfogulatlan jobboldali médium felületein: Durva incidens: Bajnai testőre eltakarta a Hír TV kameráját, Bajnai testőre arrébb tessékelt egy operatőrt, Bajnai testőre inzultált egy televíziós stábot, így szóltak a szalagcímek. A Magyar Nemzet így látja a történteket:

“Bajnai Gordontól a Hír TV megkérdezte volna, hogy miért az izraeli befektetők és miért nem a magyar állam oldalán tanúskodik a sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt indított kártérítési perben. Ő nem reagált, de az egyik testőre igen. Durván félrelökte az ellenzéki politikus távozását rögzítő operatőrt, majd amikor észrevette, hogy a történteket a Hír TV operatőre is észlelte, kezével takarta el kameránkat.”

Anélkül, hogy kitérnénk a Sukoró-ügyre megelégszünk a puszta valóság puszta leírásával, ami ez:

– testőrei összezártak Bajnai Gordon mögött, nem engedve, hogy az operatőr megközelítse az Együtt 2014 “gyakorlatilag” miniszterelnök-jelöltjét,

– az operatőrről nem tudni kinek dolgozott, de a felvételen látni, hogy miután a testőr nem engedte a távozó Bajnai közelébe, hátulról meglökte őt (vagyis megtámadta) úgy, hogy az (a testőr) kibillent egyensúlyából

– na, erre már a testőr úr igencsak felbaszódott, nem sokon múlott, hogy fittyet hányjon a szakma szabályaira, mindenesetre nem volt szép dolog, hogy miután eltolta az Együtt-PM Szövetség egyéni képviselőjelöltjeinek bemutatója előtt valószínűleg búgatóport inhalált operatőrt, tenyerével reflexből eltakarta a Hír TV kameráját.

Az mno.hu Facebook oldalán aztán ment egy ideig a sárdobálás, hogy ki mit látott a Hír TV felvételén, amikor megérkezett Ibolya Márkész 33 ismerőssel és egyetlen párttal (Fidesz) és hozzászólt:

“Ugyan nem a testőrt támadta,hanem a pártelnök “urat”, magam láttam,és még a basebool ütőt is láttam,csoda hogy még lábon maradt szegény.!”

Ejnye, ejnye Márkész asszony, kelti itt a hangulatot, ejnye, ejnye.

Nem is értem miért ez a szőrszálhasogatás, óvatoskodás kormányzati oldalról. Ne kenegessük a szart, ajánlok egy leadet a “hírhez”:

“A zsidóbérenc Bajnai (tudjuk, a voltminiszterelnök) nem válaszolt a zsidóbérencségét firtató elfogulatlan újságírói kérdésekre, sőt, testőre útján hányt fittyet a sajtószabadságnak.”

Nem kell megköszönni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik