Poszt ITT

Orbán Ráhel: “mint Pilátus a credóba”

orban-rahel(2)(430x286)(1).jpg (orbán ráhel, )
orban-rahel(2)(430x286)(1).jpg (orbán ráhel, )

Rövid közleményt adott ki az Országos Sajtószolgálaton keresztül a kormányfő lánya.

Orbán Ráhel szakdolgozata a Magyar Turizmus Zrt. pályázatán kategória-győztes lett, de a miniszterelnök lánya szerint ehhez neki semmi köze.

“A szakdolgozatomat legjobb tudásom szerint megírtam és a feladatomat elvégeztem. A pályázatra az egyetem küldte be a dolgozatomat, ezért én ebbe a helyzetbe úgy kerültem, mint Pilátus a credóba. A szakdolgozatomat nyilvánossá tettem, az egyetem könyvtárának weboldaláról letölthető” – tudatta rövid közleményében Orbán Ráhel.

Mint korábban megírtuk, a Magyar Turizmus Zrt. az „Újszerű témaválasztás” kategóriában díjazta a „Könnyűzenei fesztiválok szervezeti folyamatának és versenyképességének elemzése – A Sziget Kulturális és Menedzser Iroda példáján keresztül” című szakdolgozatot.

A 68 oldalas szakdolgozat konzulense Dr. Nemes Andrea, aki nemcsak az egyetem docense, hanem a Nemzetgazdasági Minisztérium főosztályvezetője is, aki maga adta át a díjakat. A beérkezett szakdolgozatok bírálatában a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) turisztikai és vendéglátóipari főosztálya is részt vett – tudatta az MTI. A Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyeletét a Nemzetgazdasági Minisztérium látja el.

Mint Pilátus a krédóba…

Orbán Ráhel ezzel a hasonlattal akarta érzékeltetni, hogy semmi köze sincs a dologhoz, amivel kénytelen volt kapcsolatba kerülni. Ezzel teljesen egyetértünk, a hitelesség kedvéért azonban meg kell jegyezni, a bibliai történet sokkal inkább az emberi képmutatást példázza, amikor valaki „mossa kezeit”, mint Pilátus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik