Poszt ITT

Bepucsított Szijjártónak az MTV [vízióblog]

Nézőként is kínos volt végignézni azt az aktust, ahogy a Ma Reggelben futsaljátékosként futtatták a kormányzati protokolldroidot.

A Ma Reggel vendége Szijjártó Péter volt. Ez ugye nem túl meglepő, hisz az orbáni szócső szinte minden nap szerepel a köztévé reggeli műsorában. Csütörtökön azonban nem szóvivőként, hanem a Dunakeszi Kinizsi NB-II-es futsalcsapat játékosaként volt jelen a stúdióban. A téma az volt, hogy a robotizált dunakeszi sportcsapat már hajszálnyira van attól, hogy bekerüljön az NB-I-be. Hajszálnyira. Tök közel.

A láthatóan feszengő telesportos műsorvezető miután bratyizással próbálta enyhíteni az érezhetően kínos beszélgetést, olyan pedálozásra hajazó kérdésekkel operált, minthogy: Szijjártó úrnak mennyire volt nehéz beilleszkedni a profi sportolók közé? Melyik posztot erősíti? Szijjártó úr bevállal-e olyat is, hogy másra hagyja a labdát? Mit tett bele a közösbe gólok tekintetében?

Szijjártó úr természetesen mindenre szuperjófejséggel válaszolt. Mert szuperjófej.

A hatperces beszélgetési kísérletet az alábbi linket lehet megtekinteni.

UI: Ne tessék azt gondolni, hogy a Dunakeszi Kinizsi csak most lett fontos az MTV-nek. Korábban is beszámoltak már például arról, hogy Szijjártó Péter a csapathoz igazolt.

UI2: Mivel a beszélgetés olyan fontos volt, hogy csak na, ezért az MTI is leszemlézte “Összeértek a profik az amatőrökkel a Miniszterelnökség futsalcsapatában” címmel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik