Poszt ITT

Bemondó – A három közül melyik a nap mérkőzése?

Három mérkőzéssel szombaton beindul a nagyüzem Németországban a 18. labdarúgó-világbajnokságon. A „halálcsoport” esti rangadóján Drogba nézhet farkasszemet Riquelme-vel az Argentína-Elefántcsontpart derbin, míg Anglia Rooney nélkül próbálja meg legyűrni Paraguayt. Svédország az abszolút vb-újonc, „táncoló harcosokkal”, Trinidad és Tobago válogatottjával kezd.

Anglia – Paraguay – 15.00

A koradélutáni találkozón Anglia a dél-amerikai Paraguay csapatával száll harcba. Utóbbi gárda ellen Eriksson csapatának kötelező a győzelem. Még úgy is, hogy a válogatott talizmánjának tartott Wayne Rooney nem lesz ott a harcba vethető játékosok között.

Svédország – Trinidad és Tobago – 18.00

Svédország csapata alighanem az első olyan találkozót játssza a 18. futballvébén, amiről egyértelműen ki lehet jelenteni: a mérkőzés eldőlt. Trinidad és Tobago csapata elleni koraesti találkozó topfavoritja az utolsó alkalommal világversenyen szereplő Barca-csatár, Henrik Larsson válogatottja.

Argentína – Elefántcsontpart – 21.00

Két világsztárokkal és valóban nagyszerű játékosokkal teletűzdelt válogatott derbijére hatalmas az érdeklődés. A két válogatott – kölcsönös pechjére – a legnehezebb csoportba került. A halálcsoportban Hollandia valamint Szerbia és Montenegró válogatottja is pályázik a továbbjutást érő legjobb két helyezésre. Éppen ezért lesz óriási jelentősége a szombati mérkőzésnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik