Poszt ITT

Bemondó – Kocsmában vagy otthon?

Egy hónapon belül kezdődik a németországi foci világbajnokság. Egyesek a televízió előtt követik a mérkőzéseket, de számos más lehetőség is adódik a meccsnézésre. Ön hol nézi majd a vb-t?

A csapatok várható összeállításáról, taktikai felállásáról, a vb menetrendjéről és helyszíneiről is mindent megtudhat az FN új rovatában.


Június 9-én hatkor a müncheni Allianz Arénában elkezdődik a világbajnokság: a házigazda németek Costa Ricával csapnak össze. A csoportkör június 23-ig tart, addig naponta három meccsel kényeztetik el a foci szerelmeseit a 32 ország képviselői. Az egyenes kieséses rendszerben már egyre kevesebb találkozóra kerül sor, és végül a torna csúcspontjaként július 9-én világbajnokot avatnak Berlinben.

A németországi labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzéséből 54-et az RTL Klub, míg a Sport Klub 18-at sugároz élő adásban, azaz lesznek átfedések. Néhány mérkőzés csak a Sport Klub műsorán lesz látható. Azok akik nem otthon magányosan, vagy éppen barátokkal követik az eseményeket, sportkocsmákban és a vb előtt gombamód elszaporodó kivetítős helyeken is élvezhetik a labdazsonglőrök játékát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik