Otthon

Szobatársat keres a kanadai nő, de egy nagyon furcsa feltétellel

Hatalmas visszhangja lett egy torontói albérlet hirdetésének, a jelenlegi bérlő ugyanis úgy keres havi 900 dollárért szobatársat, hogy annak még egy franciaágyban is kell majd vele aludnia, írja a New York Post.

A tóra néző belvárosi lakást a nő úgy hirdette meg, hogy szobatársat szeretne, az viszont csak a leírásból derült ki, hogy egy „nyitott személyiségű nő” lenne számára ideális, aki aludna is mellette.

A hirdetés Anya Ettinger torontói ingatlanközvetítő szúrta ki majd osztotta meg a TikTokon azzal a szöveggel:

amikor azt hitted, hogy a torontói piac már nem lehet rosszabb, mégis az lett.

@aserealty just when you thought the Toronto rental market couldn’t get any worse, it did. Someone is trying to rent out a space in their queen sized bed in a downtown condo for $900/mo. And the worst part is that someone is actually going to rent this… SEND HELP #rentalmarket #roomrental #torontorentals #rentalcrisis #realestatefail ♬ BGM perfect for item description – Mi-on(みおん)

A jelenlegi bérlő egyébként arról beszélt, korábban is lakott már így együtt mással, akivel korábban csak a Facebookról ismerték egymást, és jól működött az együttélés.

A komment szekcióban egyébként az emberek nemcsak azon kapták fel a fejüket, hogy valaki a saját ágyába keres bérlőt, hanem azon is, hogy mennyiért. 900 dollár átszámítva több mint 300 ezer magyar forint, ami még az ottani piacon is drágának számít egy félszobáért.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik