Otthon

Levelet kapott egy nő, hogy simán belátni a fürdőszobájába

Getty Images
Getty Images

Akarata ellenére nyújtott nagyobb betekintést hétköznapi életébe egy fiatal nő, akit a szomszédból figyelmeztettek, hogy simán belátni a fürdőszobájába, írja a Newsweek.

A Nagy-Britanniában élő kanadai nő a napokban kapott egy „kedves lakónak” címzett levelet a szomszédos iskolából, amit amelyben leírják, hogy az intézmény játszóteréről gond nélkül be lehet nézni hozzá.

A levelet a TikTokon közzétett videójában fel is olvasta. E szerint az iskolából azt javasolták neki, hogy tegyen belátásgátlót a fürdőszoba ablakára, hogy megelőzze a kellemetlenségeket saját maga és a diákok számára egyaránt.

Mint mondta, mivel az ablaknak matt kialakítása van, nem is gondolta volna, hogy be lehet látni azon. De amint bent világosabb volt, mint odakint, egyre élesebb kép tárulkozott a kíváncsi szemek elé

Mennyien láthattak, mielőtt elküldték ezt nekem? Mennyien? És milyen gyakran?

– tette fel a költői kérdéseket Meg.

Azóta közzétett az oldalán egy frissítést is, hogy a probléma megoldódott, ugyanis kitett egy belátásgátlót az ablakra, ahogy azt tanácsolták is neki.

@megmegmegitsmeg I’m moving. Bye 💀 #embarassing #storytime #fyp #foryou #funny #trending #viral ♬ nintendo wii (mii channel) song – julie on the internet

Kapcsolódó
Ezért tesznek sokan WC-papírt a hűtőbe
Rövid távon jelent megoldást egy problémára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik