Otthon

„Pókszerű teremtményt” ejtett csapdába a fürdőszobában, a lánya világosította fel, mi az valójában

TikTok-szenzáció lett egy brit férfi, miután elfogott a lánya fürdőszobájában egy „pókszerű teremtményt”, amiről nem sokkal később kiderült, hogy csak egy pár műszempilláról van szó, írja a New York Post.

Pete Robinson a közelmúltban járt a gyermek otthonában Kelet-Angliában, hogy segítsen neki a lakásfelújításban. Amikor belépett a fürdőszobába, felfigyelt rá, hogy az ablakpárkányon egy soklábú pókszerű valami van. Mivel nem akarta, hogy az rámásszon vagy eltűnjön, gyorsan rátett egy üveget, folytatta a munkát és várta, hogy a lánya hazaérjen.

Amikor a 36 éves Jen Robinson betoppant, előbb megörült az édesapjának, majd nem sokkal később feltűnt neki, hogy az apja csapdába ejtette a műszempilláját.

TikTok

Ekkor mindkettőjükből kitört a nevetés, a nő pedig azt javasolta az apjának, hogy mindenképp vegyen új szemüveget.

A férfi tudomásul vette, hogy milyen „furcsa lényt” visel a szemén a lánya, de megbarátkozott a gondolattal, a műszempilla pedig senkinek nem okozott bántódást.

Ugyan az eset több mint egy hónapja történt, a világot csak mostanra járt be, a TikTokon már több mint kétmillióan látták az elkapott műszempilláról készült felvételt.

@jennirobinson_jr When your dad comes to fix something whilst your out… come home to find he’s caught my eye lashes in a glass thinking it’s a creature.. 😆😆😆😆 #hilarious #funnymoments #falseeyelashes #fy #fyp #foryou #tiktok ♬ original sound – Jen

Kapcsolódó
Kinézett az ablakon, cápa úszkált a szomszéd udvarán
Az Ian hurrikán elég szokatlan jelenségeket hozott magával Floridában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik