Otthon

Ez most a legfélelmetesebb ház az Airbnb-n

Airbnb
Airbnb

A Hókusz Pókusz című filmből ismert Sanderson nővérek vendégeket invitáltak meg a massachusettsi Salem városának erdős területein lévő félelmetes otthonukba Halloweenra, írja a CNN.

A testvértrió a Hókusz Pókusz 2. szeptember 30-i premier előtt hirdette meg az egyedülálló lehetőséget az Airbnb-n. A filmet a Disney+ kínálatában lehet majd elsőként megtekinteni.

Azoknak, akik el mernek majd tölteni egy éjszakát a házikóban, alighanem nyitva lesz az egyik szemük reggelig, a berendezés részét képezik ugyanis „bagolyvérrel” teletöltött bögrék és egyéb sötét elemek, amik félelmet keltenek a vendégekben.

Airbnb

A filmben szereplő színésznők mindazonáltal úgy vélik, hogy a film rajongói közül biztosan akadnak jó néhányan, akik remekül éreznék magukat az Airbnb jelenleg legfélelmetesebb kiadó otthonában.

A leírás szerint egyedi és riasztó élmény lesz ez a szerencsések számára, ugyanis a ház ijesztő elemei már-már túlságosan is valósághűre sikerültek.

Az Airbnb-n október 12-én nyitják majd meg a foglalás lehetőségét. Csak október 20-ra lehet foglalni jelképes 31 dollárért, de mindössze két főre.

Kapcsolódó
Kim Kardashian 28 milliárd forintért vett pazar luxusnyaralót
A nyárnak vége, de a jövőre is kell gondolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik