Otthon

Kim Kardashian 28 milliárd forintért vett pazar luxusnyaralót

Raymond Hall / GC Images / Getty Images
Raymond Hall / GC Images / Getty Images

A nyárnak talán már vége, Kim Kardashian valószínűleg máris a következő vakációját tervezi: az amerikai celeb a napokban 70.4 millió dollárt, átszámítva több mint 28 milliárd forintot fizetett egy óceánparti villáért Malibu egyik legelőkelőbb negyedében, írja a Dirt.

A lap cikke szerint ez az idei legdrágább ingatlan adás-vétel Malibuban. A luxusotthon 1944-ben épült, de az 1990-es években és 2016-ban is jelentős felújításon esett át.

A birtokot 2015-ben 50 millió dollárért vette meg Cindy Crawford és férje, Rande Gerber, majd kettéosztották azt. Az egyik részt megtartották, a másikat pedig 2018-ban értékesítették 45 millió dollárért. Utóbbit vette meg Kardashian most úgy, hogy sokat alkudott az árból, eredetileg ugyanis 99.5 millió dollárért hirdették meg a házat.

Kardashian új villája az útról egyáltalán nem látszik, ugyanis hatalmas tujasor és takarja a belátást a nézelődők elől. A közel 700 négyzetméteres álomotthonban összesen négy hálószoba van, a padlótól a mennyezetig érő ablakok pedig biztosítják a bámulatos kilátást az óceánra.

Az ingatlanhoz szabadtéri medence, spa részleg, konditerem, teniszpálya és saját partszakasz is tartozik. Minderről ide kattintva találsz fotókat.

Kapcsolódó
Adele piacra dobta 5 milliárd forint értékű álomvilláját
Tavaly vette meg, már szabadulna tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik