Otthon

Értetlenül áll mindenki a bizarr hálószoba előtt

Ha valaki 1.95 millió dollárért, átszámítva körülbelül 800 millió forintért megvásárol egy villát, nem biztos, hogy egy WC-vel egy szobában szeretne aludni. Márpedig pontosan ilyen paraméterekkel árulnak egy ingatlant a kanadai Torontóban, írja a Daily Dot.

A TikTokra egy helyi ingatlanközvetítő töltött fel egy videót a szokatlan szobaelosztásról. A valamivel több mint fél perces felvételen virtuálisan körbejárhatjuk az épületet. Az első szinten egy konyha és egy nappali található, a második emeleten pedig ott van a hálószoba, ami bizarr módon egy fürdőszoba is WC-vel és zuhanyzóval egyben.

Az is érdekes, hogy a videó alapján se másik hálószoba, se másik fürdőszoba nincs az ingatlanban, vagyis az új tulajdonosnak meg kell elégednie ezzel a berendezéssel.

A rendkívül különös hirdetést eddig több mint kétmillióan látták a közösségi oldalon, a felhasználók pedig ezrével csodálkoznak rá a kommentszekcióban a lakás elosztására.

Ízlések és pofonok.

@realtor.nero Do you think it’s worth it? 🤔 #luxuryhomes #luxuryrealestate #torontotiktok #torontorealestate #torontorealestate #canadarealestate #realestatetiktok #torontorealtor ♬ Girls Want Girls – Drake

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik