Otthon

Messi álomvillát vett Ibizán, de rémálomszerűen indult az üzlet

Jean-Francois MONIER / AFP
Jean-Francois MONIER / AFP

Lionel Messi 11 millió euróért vásárolt meg egy kastélyt Ibiza nyugati partjainál még az év elején, de egyelőre nem teheti be oda a lábát, írja spanyol sajtóértesülésekre hivatkozva a Mirror.

A cikk szerint Messi családjával beleszeretett a szigetbe, az elmúlt években többször is nyaraltak ott, így adta magát, hogy vesz egy villát is ott.

A klasszis labdarúgó 2022. február 3-án jutott hozzá a szóban forgó ingatlanhoz Philippe Amon svájci üzletembertől, csakhogy a házra azóta sem állították ki a használatbavételi engedélyt.

Ennek oka az lehet, mert olyan szobák is vannak a jelenlegi épületben, amik nem szerepelnek az eredeti tervrajzokon, így azokat vissza kell bontania Messiéknek, mielőtt elfoglalhatnák. Erről a labdarúgó állítólag a vásárláskor nem tudott, így meglehetősen váratlanul érte őt a fejlemény.

Ugyan a kastély a jogi hercehurca miatt még nem költözhető, a futballista júniusban mégis közös képet posztolt feleségével, Antonella Roccuzzoval közösségi oldalán, amint az udvarán andalognak.

A Mirror információi szerint az 1860 négyzetméteres ingatlanhoz egy óriási medence is tartozik.

Kapcsolódó
Rihanna végül csak megszabadult rég árult luxusvillájától
2018 decemberében dobta először piacra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik