Otthon

Ebben a villában házasodik újra Ben Affleck és Jennifer Lopez

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP

Ugyan szűk körben már múlt hónapban egybekelt Ben Affleck és Jennifer Lopez, most hétvégén nagyszabású esküvői partit tartanak Georgia állam partvidéki területél, írja a Dirt.

A lap úgy tudja, hogy a vendégek között lesz mások mellett Matt Damon, Jimmy Kimmel és Drea de Matteo is. A háromnapos eseményt Affleck hatalmas birtokán rendezik meg. Pénteken egy közös vacsorával kezdtek, szombaton a ceremóniára kerül sor, vasárnap pedig barbecue piknikkel zárnak majd.

Ben Affleck közel két évtizeddel ezelőtt, 2003-ban vásárolta meg 7.11 millió dollárért a 87 hektáros birtokot, abban az időben, amikor először alkotott párt Jennifer Lopezzel.

A színész a közelmúltban hétvégi házként használta az ingatlant, ahová főként családjával és barátaival járt kikapcsolódni. 2018-ban és 2019-ben is meghirdette egyébként azt, de egyszer sem talált rá vevőt, így a tulajdonában maradt.

A hatalmas házban egyébként minden megvan egy tökéletes esküvő lebonyolításához, hiszen rengeteg hálószoba található benne, és a kialakítása is meghitt hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. Arról nem is beszélve, hogy folyóparton áll a villa, ami mg romantikusabbá teszi a helyszínt.

A birtokról ide kattintva találsz fotókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik