Szórakozás

Gwyneth Paltrow sorra beszéli ki expasijait

Gwyneth Paltrow Howard Stern rádióműsorűnak vendége volt, ahol beszélt arról, hogy Brad Pitt hogyan fenyegette meg miatta az őt zaklató Harvey Weinsteint, de Pitten kívül egy másik exét, Ben Afflecket is szóba hozta. Paltrow és Affleck 1997 és 2000 között jártak, Stern pedig bele is mászott a közepébe azzal, hogy a következőt kérdezte a színésznőtől:

Honnan tudtad, hogy nem kéne hozzámenned? Nem is szeretted igazán.

Gwyneth Paltrow nagyon zavaros válaszában pedig hosszabban is kifejtette, mi volt a gond Ben Affleckkel:

Mindig vannak olyan pasik, akikkel kapcsolatban nem tudod mit kezdj. Úgy értem, vannak akik próbálnak kigyógyulni a gyerekkorukban őket ért sérülésekből. Ilyen szempontból ő egy lecke volt számomra. Valójában nem is tudom, ebben a helyzetben mit próbáltam meggyógyítani, de tudod ő nagyon különleges volt. Azt hiszem a szüleim is értékelték, hogy mennyire intelligens, hogy nagyon, nagyon tehetséges és vicces, de akkoriban egyáltalán nem volt abban a helyzetben, hogy barátnője legyen. Amikor gyerek vagy, hajlamos vagy olyan éretlenségekre, hogy azt gondold, attól leszel valaki, ha egy jóképű emberrel vagy együtt.

Ezek szerint Paltrow csak azért járt Ben Affleckkel, mert jól nézett ki, és mert a szüleinek szimpatikus volt. Kellemes három év lehetett.

Kiemelt kép: Ben Affleck és Gwyneth Paltrow az Armageddon 1998-as premierjén / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik