Otthon

Kibérelhető a Keresztapa filmbeli otthona

airbnb
airbnb

Mindössze 50 dollárért kiadó egy éjszakára A Keresztapa című film Don Vito Corleonéjának és családjának filmbeli otthona, írta a Daily Mail.

A New York-i Staten Islanden lévő kastély 6248 négyzetméteres, és augusztusra foglalható az 1972-ben készült film 50. évfordulója alkalmából.

Legfeljebb öt vendég elszállásolása lehetséges egy éjszakára luxus kényelemmel: medencével, játékteremmel, edzőteremmel és saját kocsmával. Az öt hálószobával és hét fürdőszobával büszkélkedő otthon két felnőtt és három gyermek számára a legideálisabb.

Az Airbnb-n található bejegyzés „bájos, de kiterjedt” ingatlanként írja le az otthont, amely teljes felújításon esett át, miközben kívülről még mindig felismerhető A Keresztapa című filmben sokszor látott épület.

Az angol Tudor-stílusú kastély külsejét a filmben emlékezetes jelenetekhez használták fel, köztük Don Vito Corleone lányának az esküvőjéhez.

Az 1930-ban épült ház közel 60 évig Edward és Mary Norton tulajdonában volt, mígnem 2012-ben 1,7 millió dollárért eladták.

Az otthon felújítása 2012 és 2016 között zajlott, 2016-ban 2,4 millió dollárért kelt el.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik