Otthon

Eladja álomházát a twerkelés 19 éves koronázatlan királynője

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Egy éve sincs, hogy az akkor még csak 18 esztendős, kubai születésű Malu Trevejo bejelentette, megvette álmai házát Floridában, most viszont pénzzé is teszi azt, írja a Dirt.

A twerkelős videóival TikTok-sztárrá vált lány 3.25 millió dollárért hirdette meg az ingatlan, ami pont egy millió dollárral több, mint amennyiért 2021-ben hozzájutott.

A fiatal nő elképesztő karriert fut be a közösség médiában, csak a TikTokon közel 25 millió követője van, ahol főként a fenékrázós videóit osztja meg, énekesként pedig első száma 122 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. Ráadásul 18. születésnapján regisztrált az Onlyfanson is, ahol privát tartalmaiért már az első héten több ezer dollárt fizettek a rajongói.

Az általa csak álomházként emlegetett otthon öt hálószobás, és pálmafák veszik körül. Trevejo bútorozottan vette meg, ezért úgy is kínálja az egészet, az összes luxustermékkel együtt. A teljesség igénye nélkül van benne egy 10 ülőhelyes házi színház és spa fürdő is.

A TikTok-szenzációnak egyébként nem ez az egyetlen ingatlan, egy másik floridai városban néhány hónapja 1.1 millió dollárért vásárolt egy másikat, amit havi 9 ezer dollárért kiadott.

A most eladó ingatlanról itt találsz fotókat.

Kapcsolódó
Mesés üvegfalú villa eladó az idilli olasz tó partjainál
A minimalista ház a közelmúltban több luxusmárka reklámkampányában is szerepelt,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik