Otthon

Ilyen mesekastélyról sokan álmodoznának

maria b evans ingatlanközvetítő
maria b evans ingatlanközvetítő
Az ingatlan néhány éve rangos építészeti díjat kapott.

Az angliai Nyugat-Lancashire Parbold falujában eladnak egy olyan, korábban rangos díjat nyert házat, amiről sokan csak álmodozhatnának, írta a LancsLive.

Az ingatlan Parbold szélén, a Lancaster Lane Természetvédelmi Területen belüli magánterületen található, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a környékre. Az exkluzív ingatlan a Maria B Evans Estate Agents ingatlanértékesítő cégnél eladó, az árát pedig csak kérésre adják meg.

Az újkori kastélynak is nevezett épület nagyszabású átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, amit a “tervezés magasiskolájának” neveznek a szakemberek. A felújítás során tökéletes harmóniában ötvöződnek a klasszikus és kortárs belsőépítészeti stílusok.

A tér, a dizájn és a dekoráció kombinációját mesterien alakították ki, hogy egy igazán csodálatos otthont hozzanak létre. Ez hat fogadószobából, tágas konyhából, tornateremből és szabadidős lakosztályból, játékszobából, borospincéből és öt hálószobából áll, utóbbiak mindegyike saját fürdőszobával

– írják az eladó meseházról.

Az ingatlant a 2016-os Northern Design Awards elismerte, amikor megkapta a „Legjobb lakossági belsőépítészeti megoldás” elismerést.

Az otthon rendkívül tágas központja a gyönyörű konyha, amelyet Tom Howley kézzel készített és kézzel festett. A konyhát exkluzív kontrasztos tónusú szekrényekkel szerelték fel, amelyek tökéletesen illeszkednek a kerámiapadlóhoz

– áll az ingatlan bemutatásában.

Ne felejtsük el a napozóteraszt sem, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező zöldövezetre.

Az ingatlanhoz vezető, telken belüli út mindkét oldalát fákkal szegélyezett pázsit és világítótestek veszik körbe.

Az ingatlanról készült további fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik