Otthon

DiCaprio eladta a luxusotthonát, amiben egy napig sem élt

Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images
Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images

Leonardo DiCaprio 2018-ban vásárolta meg Moby felújított villáját Los Angeles előkelő Los Feliz városnegyedében. Ugyan a ház nem szenved hiányt luxuselemekben, a színész nem élt életvitelszerűen az ingatlanban, édesapja, George DiCaprio viszont rendszeresen megfordult itt, írja a Dirt.

Tavaly májusban a fiatalabb DiCaprio 7.1 millió dollárért vásárolt meg egy másik ingatlant a környéken, ide költöztette át az apját, az először vásárolt házat pedig 5.7 millió dollárért meghirdette.

Bár hónapokba telt, végül talált rá vevőt, igaz, a tervezettnél jóval alacsonyabb áron. Végül 4.9 millió dollárért vette meg a Los Angeles-i származású énekes, Miguel.

A több mint 400 négyzetméteres villához tartozik egy pazar kültéri medence és egy spa részleg, valamint külön részleget alakítottak ki benne a stábnak és a vendégeknek. Van benne egy konditerem és egy jógastúdió is egyaránt.

DiCapriónak így is számos ingatlan maradt a birtokában. A már említett másik Los Feliz-i ház mellett a portfóliójában fellelhető még egy ház Palm Springsben, egy Malibuban, egy villa Beverly Hillsben és több apartman is Manhattanben.

A most értékesített luxusotthonról ide kattintva találsz fotókat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik