Otthon

Calvin Harris nyolcmilliárd forintot kér pazar birtokáért

Tolga AKMEN / AFP
Tolga AKMEN / AFP

Calvin Harris 25 millió dollárt, átszámítva körülbelül 8 milliárd forintot kér a Beverly Hills-i birtokáért, számolt be róla a Dirt.

Amikor a brit lemezlovas 2014-ben megvásárolta az ingatlant, az csupán árnyéka volt jelenlegi önmagának. De hála a bizonyára nagyon drága felújításoknak, új életet kapott a ház.

Az örökös slágergyáros ezt meg is engedheti magának, hiszen 110 millió dollárt keresett csak 2013-ban és 2014-ben, plusz további 129 millió dollárt 2015-ben és 2016-ban.

A Beverly Hills feletti, zord hegyekben félreesően, nagy kapuk, magas fák és egy hosszú autóút mögé bújva található a birtok, amely öt különálló épületből áll. A négy hálószobás főépületen kívül van egy kétszintes vendégház, amelyet jelenleg két különálló hangstúdióként használnak. A helyszínen található még egy biztonsági épület a teljes munkaidős testőr számára, egy ötautós különálló garázs, és egy különálló edzőterem, amely tele van a legmodernebb felszerelésekkel.

Ne feledkezzünk meg a nagy szabadtéri medencéről sem, amelyet egy szép eukaliptusz liget árnyékol be. A felsorolás szerint a hátsó udvarban egy egyedi pergola is található, grillezővel, sportpályával és egy kandalló körüli szabadtéri társalgóval.

Ha Harris megkapja a 25 millió dollárt a házért, szép haszna lesz rajta még a költséges felújítások ellenére is, hiszen nyolc éve pontosan 15 millió dollárt fizetett a birtokért.

Harris csillogó Los Angeles-i életstílusát egy egyszerűbb életre cserélte a spanyolországi Ibiza szigetén, ahol nemrég vásárolt egy 138 hektáros tanyát, amely a helyi jelentések szerint „a legnagyobb biofarm egész Ibizán”. Az a bizonyos Harris-birtok egy egész sereg alkalmazottat foglalkoztat, beleértve a gazdákat és a szakácsokat is és tojást, bort, zöldséget és gyümölcsöket termelnek.

Bár még nincs hír arról, hogy Harrisnek vannak-e további tervei Los Angelesben a nagy birtok eladása után, de az biztos, hogy a zenész tulajdonában van még egy 13,8 millió dolláros üres telek is a régióban.

Kapcsolódó
Richard Gere eladja luxusotthonát, ahol 20 évig élt
Átszámítva 8,5 milliárd forintot kér érte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik