Otthon

Örökbefogadott egy négyéves csivavát, de azzal nem számolt, hogy csak spanyolul ért

Különös helyzetbe került egy brit gazdi, miután befogadott kedvencéről kiderült, hogy egyáltalán nem érti az általa beszélt nyelvet, írja a Mirror.

Kalee McGee egy menhelyről fogadta be Maxet, a négyéves csivavát, akinek semmit nem lehetett tudni a múltjáról, papírjai sem voltak.

Mivel sétáltatás közben nem szaladt előre, leült, ha jutalomfalatot kapott, sejtette, hogy tanították őt korábbi gazdái, azt viszont mégis furcsállta, hogy egyáltalán nem hallgatott rá.

Egy nap teljesen véletlenül jött rá, ennek oka az, hogy az eb csak spanyolul ért.

A történetét a TikTokon osztotta meg, ahol már több mint egymillió lájkot kapott is a felvétel.

Gyere ide Max!

– mondta a kutyának angolul, aki meg sem rezzent ettől. Miután a nő elismételte a hívószót spanyolul, Max azonnal elindult felé és csóválni kezdte a farkát.

Ugyanez történik, ha ülésre vagy lefekvésre szólítja fel őt a gazdája.

@kaleemcgee If you judge my laugh that’s rude. if you judge my Spanish that’s fair. #BetterTogetherChallenge #VansCheckerboardDay #fyp #fypシ #fy #dog #spanish ♬ original sound – KaleeMcGee

Kalee McGee elárulta, nem beszél spanyolul, úgyhogy a Google Translate segítségével kommunikál egyelőre az állattal.

Az egész egyébként úgy derült ki, hogy mivel az angolra egyáltalán nem reagált az eb, elkezdtek hozzá német szavakat intézni, majd viccből spanyolul is kipróbálták ugyanezt. Ők lepődtek meg a legjobban, hogy a kutya ezt megértette.

Kapcsolódó
Megkérte a medvét, hogy csukja be az ajtót, és becsukta
Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik