Otthon

Meztelen fotókkal kínálta az eladó házat az ingatlanügynök

Az utóbbi időben az ingatlanügynökök egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudja fogni, David Ferrugio viszont egy hirdetésénél új szintre emelte a marketingstratégiát, írta a megveszlak.hu.

Kaliforniában, a Highland Park és Dél-Pasadena között elhelyezkedő 3 szobás és 2 fürdőszobás, 1 millió 250 ezer dollárért eladásra kínáltt ingatlan tulajdonosai először megdöbbentek David ötletén, de sikerült meggyőznie őket.

A férfi meztelen fotókkal – melyeken „elmosta” a kényes részeket – mutatta be a lakást, kreativitásával pedig levette a lábáról az internet népét.

Az egyik képen rántottát süt a konyhában egy köténybe öltözve, egy másik felvételen teljesen meztelenül fekszik az ágyban, de készült egy kép a szépen füvesített hátsó udvaron, ahol egy széken kenegeti magát naptejjel, valamint a fürdők egyikét is bemutatta úgy, hogy a zuhanyzót használja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

DAVID FERRUGIO (@ferrugio) által megosztott bejegyzés

Az ingatlanos büszke a kreativitására. Azt mondta, sok szakmabelit megdöbbentett az ötlete, viszont véleménye szerint, amíg el nem adják az ingatlant, addig nem létezik rossz reklám.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik