Otthon

A Balaton déli partján nyit átvételi pontokat az IKEA

Budrul Chukrut/SOPA Images/LightRocket via Getty Images
Budrul Chukrut/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Az IKEA mobil átvételi pontokat nyit a Dél-balatoni térségben: Balatonbogláron és Siófokon, áll a cég közleményében. Az érdeklődők mától kérhetik rendeléseiket a mobil átvételi pontra, az első átvételi nap Balatonbogláron május 28-ra, Siófokon május 29-ra esik majd.

A vásárlók online rendelés esetén hamarosan már a siófoki és balatonboglári átvételi pontokra is kérhetik termékeik kiszállítását, amelyeket a soroksári IKEA áruház fog ellátni.

Az IKEA áruházak fontos részei üzleti működésünknek, hiszen vásárlóink nemcsak inspirációt meríthetnek itt, de szakértőinkkel is egyeztethetnek otthonuk tervezése kapcsán. Viszont az IKEA továbbra is elkötelezett azon célja mellett, hogy még megközelíthetőbbé és elérhetőbbé váljon az emberek többsége számára. A mobil átvételi pontok éppen ebben segítenek, és egy újabb lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kiválaszthassák, hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket

– mondta Szabó Tamás, az IKEA Magyarország fulfillment vezetője.

Azoknak, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Siófokot vagy Balatonboglárt választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában.

A mobil átvételi pontokat a Gebruder Weiss logisztikai cég fogja üzemeltetni.

A balatoni régió az első, ahol az IKEA megvalósítja a mobil átvételi pont koncepcióját.

A győri, veszprémi és hajdúdorogi átvételi pontok a tavalyi évben nyitottak meg, azóta is népszerűek a magyarországi vásárlók körében. 2021. áprilisában nyitotta meg az IKEA a szegedi helyszínt emellett idén további átvételi pontok kialakítását tervezi Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon.

Kapcsolódó
Egy hajcsattal kezdte: addig cserélget, amíg nem lesz saját háza
Demi Skipper történetét már több mint ötmillióan figyelik a közösségi oldalakon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik