Otthon

Ebben a francia luxusvillában lelne békére George Clooney

Mehdi Chebil / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP
Mehdi Chebil / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

George Clooney és felesége, Amal Clooney újabb luxusvillával bővítik egyébként is elég széles ingatlanportfóliójukat, ezúttal Dél-Franciaország egyik festői területén néztek ki maguknak egy házat, írja a Dirt.

A Domaine de Canadel néven ismert birtok körülbelül egy órányi autóútra található Saint-Tropez-tól, a középkorban épült Brignoles községben.

Ugyan a vételt még nem erősítették meg, Brignoles polgármestere, Didier Brémond egy rádióinterjúban arról beszélt, hogy a házaspár és családja a festői vidéken keresik a békét.

Az még keresztbe húzhatja a színész számításait, hogy egy helyi befektető a Le Figaro című francia lap szerint azt állítja, már korábban ajánlatot tett a villára hatmillió eurós összeggel.  Az sem kizárt, hogy Clooney-ék végül visszalépnek emiatt a befektetéstől, az viszont nem kérdés, miért vonzza a Provence-i régió őket.

A villáról egész pontos paramétereket nem tudni, de az biztos, hogy 930 négyzetméteres és az 1990-es években alakította át egy neves helyi építész. Tartozik hozzá természetesen egy úszómedence, teniszpálya, több terasz, egy dísztó, levendulakert és egy ezer példányból álló olajfa liget is, valamint egy 10 hektáros szőlőbirtok.

A csodálatos ingatlanról ide kattintva találsz fotókat.

Kapcsolódó
Rihanna vett egy luxusvillát az otthona szomszédjában
A fotók tanúsága szerint a ház kifejezetten fényűző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik