Otthon

Serena Williams szép csendben eladta kastélyát

Al Bello/Getty Images/AFP
Al Bello/Getty Images/AFP

2.775 millió dollárért, átszámítva több mint 800 millió forintért adta el a floridai Palm Beach Gardensben található otthonát Serena Williams, írja a Mansion Global.

Az impozáns, öt hálószobás kastély értékesítése közvetlenül az új év előtt csendesen lezárult. A teniszbajnok hivatalosan sosem árulta az ingatlant, ugyanakkor sajtóértesülések szerint hárommillió dollárt szeretett volna érte kapni.

A floridai ingatlanpiac fellendülése miatt valószínűleg azelőtt talált rá vevőt, hogy egyáltalán meghirdette volna a nyilvánosság előtt.

A 2015-ben épült, kétszintes kastély a partra néz. Több, mint 520 négyzetméteres, márványpadlóval, beépített elemekkel és jól felszerelt, kényelmes lakosztállyal van ellátva.

Elől egy három autónak helyet adó garázs található, míg a ház hátsó részéből egy nagy fedett terasz nyílik, amelyhez egy medence is tartozik.

A most 39 éves Serena Williams 2015-ben vásárolta a házat 2,5 millió dollárért. A Reddit társalapítójával, Alexis Ohaniannal közös esküvőjére készülő élsportoló pár éve engedett betekintést a Vogue újságírójának, és már akkor is utalt arra, hogy a költözés a küszöbön áll.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik