Otthon

Szenzációs újítás a kerékpáros lakókocsi

Scout-camper
Scout-camper
144 centi hosszú, 95 centi széles, 99 centi magas, és mindössze 19 kilót nyom.

Aki kerékpárral kirándul, a pihenést sátorral vagy más, könnyen szállítható alvólehetőséggel oldja meg. A napokban viszont remek alternatíva jelent meg, ami véget vet a sátor hosszadalmas felállításának és szétszerelésének. Ez pedig a kerékpáros lakókocsi, írta a Newatlas.

Scout-camper

Mivel az elektromos kerékpárok teljesítménye és népszerűsége folyamatosan növekszik, egyre többen választják kirándulásokhoz.  A Scout cég ezekhez az e-bikeokhoz kínálja stop-and-stay lakókabinját, ami dobozos pótkocsiként vontatható, megálláskor pedig 3 perc alatt kényelmes pihenőhellyé alakítható akár az éjszakai alváshoz is.

A Scout “Center” modell 144 centi hosszú, 95 centi széles, 99 centi magas, és mindössze 19 kilót nyom.

A kerékpárosok a modulban számos hasznos teret találnak. A tároló három részes, ami az ágy alatt külön helyet biztosít a kisebb tárgyaknak, például ételeknek, víznek és a főzőeszközöknek.

Az ágy és a tető között az összecsukható asztalok és hálózsákok tárolhatók.

A Kabin belsejében az ágy mérete 190×90 centi, így az egy felnőtt számára éppen megfelelő. A rendelkezésre álló napellenző hosszabbító résszel egy sátor hozható létre, amiben egy kiságy még elhelyezhető egy második személy számára.

A kerékpáros lakókocsi ideális lehet kirándulók, horgászok számára is.

A vállalat a jövőben egy nagyobb, kétfős Comfort modell bevezetését is tervezi.

Kapcsolódó
Kívülről egyszerű lakóbusznak tűnik, belülről maga a luxuscsoda
A legtöbb embernek a lakóautó kifejezésre nem feltétlen a luxus jut eszébe, de egy német építészeti cég tett róla, hogy másként legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik