Otthon

Istálló volt egykor az angol popsztár 1,3 milliárd forintért kínált mesés háza

getty images
getty images
Edzőtermet is kialakítottak benne.

A nyár folyamán Ellie Goulding brit popsztár meghívta a Vogue magazint egy kis kukucskálásra ahhoz a kedves londoni házikóhoz, ahol férjével, Caspar Joplinggel a COVID idején meghúzták magukat, írja a Variety.

Kiderült, hogy a kis menedék egy történelmi istálló, a londoni Paddington körzetében, és éppen eladó 3,25 millió fontért, azaz 1,3 milliárd forintért.

Ez is mesés
Méregdrága birtokot vett a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos rekordáron vásárolt ingatlant Los Angelesben.

Az Aston Chase ingatlanügynökség által összeírt lista szerint a 3 hálószobás és két fürdőszobás otthon mérete szerény, de jó elrendezésű, a helységek 189 négyzetméteren, három emeleten elosztva találhatók.

A földszinti bejárat egy jókora hálószobához vezet, ahol a hosszúkás kristályokkal teli antik csillár eleganciát és fényes csillogást áraszt az amúgy ipari-rusztikus hangulatú, fapadlós helyiségben, amelynek tégla fala és fagerendás mennyezete van. A legnagyobb fürdőszoba megosztott, az öltöző mögött található, az előszobában pedig mosdó áll a vendégek rendelkezésére.

A boltozatos mennyezet számos tetőablaka rengeteg természetes fénnyel árasztja el a legfelső emeleti lakóteret. A tágas, L alakú tér egyik végén a konyha található, amiben újrahasznosított fából készült kézműves szekrény áll, és egy konyhasziget, ami snackbárral rendelkezik

– írja a portál.

Az étkezőben 8-10 személyes nagy asztal található, a függönyök intimitást kölcsönöznek egy kellemesen barlangszerű társalgónak, és van egy kis hídszerű lugas is, amit meghitté tesz a szomszédok kíváncsi tekintete elől a szőlővel futtatott armatúra.

A legalsó szinten egy tágas, egyedi öltöző található rengeteg polccal, de van még egy vendégszoba saját fürdőszobával, valamint egy harmadik hálószoba, ami kicsi tornaterem lett, ahol a Vogue látogatása idején a 33 éves énekes-dalszerző személyi edzőjével edzett.

Gouldingnak Londonban van egy valamivel nagyobb és sokkal modernebb otthona, a londoni Marylebone High Road fő útvonala mellett, egy csendes macskaköves utcában. Ez is eladó, de jóval magasabb 5,95 millió fontért, azaz 2,4 milliárd forintnak megfelelő összegért.

A volt istállóról fotók IDE KATTINTVA érhetők el.

Egy kis luxus

Ajánlott videó

Olvasói sztorik