Otthon

Mesés ingatlant adott el a Rockefeller-család

Villámgyorsan elkelt az egész emeletnyi, különleges otthon.

Amerikában ingatlanok tucatjai keresnek új gazdát, és a hatalmas kínálatban az eladók gyakran éveken át nem tudják értékesíteni házaikat. Nem így a Rockefeller-család, akik egészen egyedi manhattani lakásukra 43 nap alatt találtak vevőt, írta a Mansionglobal.

Mesés környezetben bújik meg Keanu Reeves titokzatos háza
Értékét jelenleg 8 millió dollárra becsülik.

Az Ötödik sugárúton lévő, egyik 19 emeletes társasház 15. emeletét kínálták eladásra, ahol szinten lévő lakások összenyitottak, így alkot az emelet a terasszal együtt egyetlen hatalmas, közel négyezer négyzetméteres otthont, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Central Parkra.

Az emeleti egységet szeptember 16-án 11,5 millió dollárért jegyezte az ingatlanpiacon a Compass Hudson tanácsadó csoport, október 29-én pedig arról adtak hírt, hogy az ingatlan elkelt.

35 alkalommal mutattuk meg a helyet. Hatalmas volt az érdeklődés, és az átlagoshoz képest villámgyorsan elkelt az ingatlan. A vevő New Yorkban él, de kilétét nem fedhetjük fel

– nyilatkozta Clayton Orrigo, a Compass Hudson szakértője.

A 15. emeleti lakást Nelson Aldrich Rockefeller szerezte meg 1963-ban, 12 éves New York-i kormányzói megbízatása idején. Az ingatlan közel 60 évig volt a Rockefeller-család tulajdona, most egyik fia, Nelson Rockefeller, Jr. értékesítette azt.

Hogy belülről milyen a hatalmas lakás, az IDE KATTINTVA nézhető meg.

Kiemelt kép: Connon Ranchan/Compass Hudson Ltd.

Méregdrága birtokot vett a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos rekordáron vásárolt ingatlant Los Angelesben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik