Otthon

Havi 17 millió forintért kibérelhető Ashton Kutcher és Mila Kunis luxusbirodalma

14 millió dollárért, átszámítva 4,5 milliárd forintért megvásárolható, vagy havi 55 ezer dollárért, azaz több mint 17 millió forintért kibérelhető Ashton Kutcher és Mila Kunis első közös ingatlanja Los Angelesben, írja a Forbes.

Az öt hálószobás és ugyanennyi fürdőszobás, finoman szólva is exkluzív házat május végén hirdették meg azután, hogy az ingatlanpiac a koronavírus-járvány lecsendesedésével élénkülni kezdett.

Ezzel kapcsolatban a Forbes megjegyzi, jelenleg körülbelül 200 ingatlant árulnak 10 millió dollár feletti összegért Los Angelesben, és ezek közül alig két tucatnyinak engedtek az árából az utóbbi két hónapban.

Májusban 17 lakás talált új vevőre 10 millió dollár felett, de gyakorlatilag mindből lealkudtak legalább 1-2 millió dollárt, mielőtt megköttetett az üzlet.

A cikkben emlékeztetnek, a járványtól függetlenül a luxusingatlanok piacán egyáltalán nem újdonság, hogy akár több millió dollárt is elengednek a kikiáltási árból az eladók.

A Kutcher-Kunis sztárpár birtoka közel 700 négyzetméteren terül el, és már kívülről is filmekbe illő a romantikája. Természetesen a luxuselemek sem hiányozhatnak belőle, az ingatlan tartozéka egy borszoba, egy szauna és egy privát konditerem is.

A házról ide kattintva talál fotókat.

Kiemelt kép: Jesse Grant/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik