Otthon

Elkezdett mosolyogni, amikor hazaért, így változott meg az élete

A legtöbb ember számára a család a legfontosabb dolog az életben, de gyakran nehéz tökéletes kapcsolatot ápolni a szeretteinkkel. Egyesek úgy gondolják, hogy a családtagjaink mindent automatikusan megbocsátanak, mások hiszik, hogy semmi olyat nem szabad tenni ellenük, amiért bűnbocsánatra lenne szükség. És bár ezekről az íratlan szabályokról számtalan elmélet létezik, egy férfi a Facebookon osztotta meg a gondolatait arról, ő miben látja a boldogság titkát.

Benjamin Holmgren január elején közzétett posztját mostanáig 150 ezren lájkolták és több mint 250 ezren megosztották. A bejegyzésben részletesen leírja, hogy minden apró cselekedet számít, még egy mosoly is.

Mint fogalmazott, évekkel ezelőtt megtanult valamit Brené Brown világhírű írótól, amit mostanáig minden nap alkalmaz.

Amikor hazaérsz a feleségedhez, gyerekeidhez, kutyádhoz, mielőtt kinyitnád az ajtót, mosolyogj! Teljesen mindegy, milyen napod volt. Vagy mit fogsz csinálni ezután. Vagy hogy éhes vagy-e. 30 másodpercig tégy úgy, mintha semmi sem lelkesítene jobban annál, hogy látod őket. Éreztesd velük, alig vártad, hogy végre hazaérj

– írta.

Hozzátette, remélhetőleg mindenkinek a családtagjai a legfontosabb emberek az egész világon.

Tudom, most mit gondoltok. Hogy ez egy aprócska dolog, nem egy világrengető felfedezés. De az a 15 másodperc határozza meg az este hátralévő részét, ahogy besétálsz az ajtón. Tehát egyáltalán nem apróság. Ez nagyon fontos. Mert minden nap hazaérsz.

A posztot azzal zárta, jelentéktelen, ha elviszed a családodat Disneylandbe. A gyermekeid drága születésnapi partiját néhány hét múlva elfelejti mindenki. De a hazaérést?

Erről szól az életed. Javítsd ki. Kezdd el még ma

– írta.

Titokzatos vevőé lett a világ legdrágább háza
14 hálószoba, bálterem, uszoda, lovarda egy botanikus kert közepén.

(via Bored Panda)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik