Otthon

Ilyen pompában él egy orosz oligarcha Kaliforniában

A kastély kényeztető luxust biztosít, a gyógyvizes fürdő már csak ráadás.

Dmitrij Bosov orosz oligarcha 30 millió dollárért vásárolt mesebeli birtokot Beverly Hills-ben, írta a Celebritynetworth. Bosov több orosz nagyvállalat tulajdonosa, 2019-ben 950 millió dolláros vagyonával a 102. helyen állt a leggazdagabb orosz üzletemberek Forbes listáján.

Az orosz milliárdos által megvásárolt kaliforniai ingatlan az 1980-as évek végén épült. A ház szomszédságában élő két híres fogászati ​​vállalkozó – Leonid és Natalia Glosman – ugyan megpróbálták megakadályozni a kastély építését, de nem jártak sikerrel. A birtokot végül 2013-ban 18,95 millió dollárért megvették, és belsőépítészetileg teljesen átalakították. Most jelentősen haszonnal sikerült túladni azon az orosz Bosovnak és feleségének, Katerinának.

Így néz ki álmaink háza Toszkánában
A település a tengerpart egyik gyöngyszeme.

A kastély maga a tökéletesség. Európai építészeti stílusok ötvöződnek benne, hogy megtestesítsék az eleganciát és biztosítsák a kényelmet. 8 szoba, 12 fürdőszoba, hatalmas nappali és étkező kandallókkal, a legmodernebb eszközöket rejtő konyha, iroda, könyvtár, bár és médiaszoba is található az épületben.

A parkosított, örökzöldekkel tarkított kertben gyógyvizes medence, társalgóhely szolgálja a meghitt kikapcsolódást, és biztosítja az intim családi együttlétet.

Az alábbiakban bepillanthatunk a kastélyba, és véleményt is alkothatunk: érte-e 30 millió dollárt az ingatlan, amitt Bosov fizetett érte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik