Otthon

Milliárdokat érő luxuslakásban élt Meryl Streep

15.8 millió dollárért, átszámítva közel 4,5 milliárd forintért adta el New York-i luxuslakását Meryl Streep, írja a Mansion Global.

Az ingatlant először 2018 augusztusában dobta piacra, akkor még 24,6 millió dollárért, de tavaly augusztusra 18,25 millió dollárra esett az ára, most pedig még ennél is olcsóbban vált meg végül tőle.

Meryl Streep és férje, a szobrász Don Gummer 2006-ban valamivel több mint 10 millió dollárért vették a luxusapartmant, tehát nem keveset kerestek rajta még így is.

A négy hálószobás lakás a River Lofts nevű toronyházban található, ahol számos híresség élt már, köztük például Gwyneth Paltrow is, aki 2017-ben 10,7 millió dollárért vált meg az otthonától.

Az épület alatt egy tágas garázs található, ahová egyszerűen beállhatnak a lakosok, innen pedig privát lifttel mehetnek fel az emeletükre, ezzel is biztosítva, hogy senki ne zaklassa a celebeket.

Meryl Streep volt otthonából pazar kilátás nyílik a World Trade Centerre, az Empire State Buildingre, a Szabadság szoborra és a Hudson folyóra is.

A lakásról ide kattintva talál fotókat.

Titokzatos vevőé lett a világ legdrágább háza
14 hálószoba, bálterem, uszoda, lovarda egy botanikus kert közepén.

Kiemelt kép: VALERIE MACON / AFP / Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik