Otthon

Ilyen luxusban élt Sandra Bullock Hollywoodban

Ahol semmiből sincs hiány.

Az ünnepelt amerika filmcsillag, Sandra Bullock most egykori ingatlanával került az újságok címlapjára – bár már semmi köze hozzá.

A színésznő volt hollywoodi luxusvilláját 2,925 millió dollárért 2018 szeptemberében adták el. Ezúttal havi 22 ezer dollárért kínálják bérletbe, így a színész rajongói legalább fotókon megnézhetik, milyen pazar körülmények között élt kedvencük, írta a Housebeatiful.

Az ár elég magasnak tűnik ahhoz képest, hogy a filmcsillag „csak” havi 15.000–18.500 dollárért kínálta azt, ha épp nem tartózkodott ott.

Az új tulajdonos alaposan felújította az 1942-ben épített házat, mely négy hálószobás, de akár öt is kialakítható abban, ha az irodai részbe is ágyat tesznek. Természetesen fürdőszobából sincs hiány, abból három kényezteti a ház mindenkori lakóját.

A padlótól a mennyezetig elnyúló üvegajtók természetes fényt varázsolnak az épületbe. A tágas konyha kielégíti a főzőcskézni vágyók minden igényét, a hatalmas nappali pedig a felhőtlen kikapcsolódás, a szórakozás helye – a villa medencéjével egyetemben.

Ha Tesla elektromos töltésű gépkocsival közlekedő bérlő jelentkezne, nem kell aggodalmaskodnia azon, hol talál a közelben töltőállomást, ugyanis az épület garázsában van ilyen.

A bérelhető villáról fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Hayoung Jeon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik