Otthon

Mesés birtok várja új gazdáját egy festői völgykatlanban

Biztosan megtérülő befektetés lesz.

A Napa-völgy meseszép, mediterrán éghajlatú vidék a kaliforniai San Francisco közelében, ahol gyakorlatilag nem találni parlagon heverő, szőlőtermesztésre alkalmas területeket, mára ugyanis minden potenciálisan termő földet betelepítettek. Ebben a festői környezetben kínálják eladásra a környék egyik leghíresebb birtokát, a 80 hektáron elterülő Toyon Lovasfarmot és Szőlőskertet.

A birtok Napa belvárosától 20 percnyi autózásra fekszik

Természetesen nem csupán a lovarda és a szőlőtőkék várják az új gazdát, hanem egy lenyűgözően szép ház is. A minden igényt kielégítő porta három hálószobás, két fürdőszobás, abban megtalálható egy medence, pezsgőfürdő és fedett terasz is, írja a housebeatiful. A rezidenciát körülölelő szőlőtőkék 33 hektáron terülnek el, legnagyobb részt Pinot Noir és Chardonnay fajtákkal, a lovasfarm pedig 1 fedett és 2 szabadtéri pályán kínál kikapcsolódást a lovassport szerelmeseinek.

A völgykatlanban lévő hatalmas birtokért 18 millió dollárt kérnek, és aligha kétséges, hogy sokáig kell várni az új tulajdonosra. Üzleti szempontból ugyanis a bortermelés és a lovarda szolgáltatásai mindenképp megtérülő befektetésnek ígérkeznek.

Az eladó birtokról fotók IDE KATTINTVA tekinthetők meg.

Kiemelt kép: G&S Ingatlanügynökség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik