Otthon

Michael Douglas eladja festői birtokát Mallorcán

Az ingatlant és környékét bemutató videót is mellékelt a hirdetéshez.

Tíz mesés hálószoba, ugyanennyi kényeztető fürdőszoba, könyvtár, multimédiás társalgó, borospince és pihentető kültéri medence – ezek Michael Douglas Mallorca nyugati partján lévő mesés birtokának fő jellemzői. A S’Estaca néven ismert ingatlan 250 hektáron fekszik, és onnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

Douglas 1990-ben vásárolta meg az ingatlant első feleségével, Diandra Lukerrel, akitől később elvált, majd a walesi Catherine Zeta-Jones-szal kötött házasságot.

Az Oscar-díjas amerikai színész és producer 2014-ben döntött úgy, hogy 60 millió dollárért eladja a mallorcai birtokot, ám arra nem érkezett vevő. A napokban újra az ingatlanhirdetési portálok címoldalára  került a S’Estaca, melynek ára alaposan lecsökkent: Douglas most 32 millió dollárért kínálja. Hogy megéri-e az árát, azt a képeket nézegetve IDE KATTINTVA bárki eldöntheti.

A filmsztár úgy tűnik, ezúttal semmit sem bíz a véletlenre, ugyanis az ingatlant és környékét bemutató videót is mellékelt a hirdetéshez. Íme egy túra a gönyörű birtokon.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Yoan Valat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik