Otthon

Erdők ölelésében bújik meg a mesés rönkház

Közelében sípályák kényeztetik a sportág szerelmeseit.

Akik a természet szerelmesei, és kedvelik a romantikus hangulatú erdei házakat, azoknak a legtökéletesebb megoldás egy rönkház, melyben – az építési anyagoknak köszönhetően – jelen van a természet, és nyugalmat árasztanak. Ez az Egyesült Államok Colorado államában, Durango városa peremén magasodó házikó éppen ilyen, alighanem sokaknak álmai otthona lehet.

Más kérdés, hogy a Bear Hollow Cabin névre keresztelt rönkház nem egy család romantikus fészke, hanem vendégházként funkcionáló épület, melybe ennek ellenére érdemes bepillantani.

A kétemeletes ház három szobájában nyolcan élvezhetik a tökéletes kényelmet. Két fürdőszoba, egy teljesen felszerelt konyha, tágas nappali, a környező erdők panorámáját kínáló terasz fokozza tovább a látogatók élményeit, a ház melletti pezsgőfürdő pedig még a hidegebb napokon is üdítően hat az emberre.

Az már csak hab a tortán, hogy a természet minden évszakban csodálatos túralehetőségekkel örvendezteti meg az ideérkező vendégeket, a sízés szerelmesei pedig télen a közelben lévő sípályákon hódolhatnak kedvenc sportjuknak.

Via Vacasa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik