Otthon

Ez lesz a fürdőszobatrend 2019-ben

Színek, csillogás és egy kis extremitás.

A vecsési székhelyű Bau-Styl szakemberei négy fontos szempont alapján határozták meg a következő év fürdőszobatrendjét. Ha megfogadjuk tanácsaikat, a lakás legszínesebb és legszebb helye lesz a fürdőszoba. Íme a javaslatok!

Színes fugák

Míg eddig az egymással harmonizáló, egyszínű megoldások vitték a prímet, 2019-től a színes és a csempétől eltérő színű fuga lesz a trend. Válasszon egy szép metrócsempét, és hozzá néhány árnyalattal sötétebb vagy színben teljesen eltérű fugát. Gyönyörű lesz az eredmény!

Élénk színek

Ha elég nagy a fürdőszoba, akkor nincs akadálya, hogy az egyik falat élénk színű csempével dobjuk fel. Ezzel a megoldással ügyesen elválaszthatjuk egymástól a tusolót, a kádat vagy a mosdót is.

Extrém minták

Az extremitás a fürdőszobából sem hiányozhat. Ha egy kis extrára, valami igazán különlegesre és egyedire vágyik, akkor az egyszínű csempék helyett válasszon állat- vagy növénymintásat, de jól mutatnak a színes motívumok is.

Csillogó felületek

A fémes, aranyos, ezüstös csillogás a ruhákon is divatos, 2019-ben pedig a fürdőkben is hódít majd. Arany vagy eszüst árnyalatok, ragyogó fehér csillámok és fényes felületek – ettől lesz elegáns, modern és trendi egy fürdő 2019-ben.

Kiemelt kép: Pixabay

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik