Otthon

Megtaláltuk álmaink fürdőkádját

Képzeljük el, hogy könyvet olvasunk vagy a kedvenc borunkat kortyolgatjuk egy függőágyban, amibe valahogyan meleg víz, buborékok és fürdősó került. Ez az álom mostantól bármikor valóra válhat a Splinter Works nevű amerikai vállalatnak köszönhetően, írja a House Beautiful.

Splinter Works

Amióta a cég alapítói 2009-ben elkezdték a munkát, számos innovatív ötlettel álltak elő, a függőágynak látszó kádjuk koncepciója pedig napok alatt bejárta az összes közösségi oldalt.

A kádat úgy alakították ki, hogy az a levegőben lógjon, és a fal két oldala tartsa – csakúgy, mint egy függőágyat. A Splinter Works sajtóközleményében arról írt, új terméküket azért alkották meg, mert a függőágy és a kád is a kikapcsolódás szimbólumai.

Splinter Works

A fürdőkád egyébként ugyanúgy működik, mint bármelyik másik: vizet egy csapból engedhetünk bele, leengedni pedig a dugó kihúzásával tudjuk. Extra viszont benne, hogy elhelyeztek rajta egy tálcát, ahová az italunkat és az újságainkat lehelyezhetjük.

A fürdőszobai alapkelléket 2.6 és 3 méter között rendelhetjük meg a cégtől. Az árát viszont sajnos nem tudni, azt csak ajánlatkérésre adják ki a tulajdonosok.

5 igénytelen növény, ami feldobja a fürdőszobát
Mivel a fürdőszobában a legnedvesebb a levegő, a növények itt fejlődnek a leginkább, feltéve, ha elegendő fényt kapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik