Otthon

Emeletes buszból így lesz kényeztető otthon

Még egy koktélbár is elfér benne.

Ha mesés környezetben igazán romantikusat szeretne pihenni az ember, elég Anglia délnyugati részére utaznia, ahol Devon megye lankás tájain emeletes buszból csodálkozhat rá a körülotte lévő tájra, és gondolkodhat el azon, milyen praktikusan átalakítható egy kiszeparált jármű akár lakásnak is, írja a Housebeatiful.

Ez a lakosztály azonban nem magáncélra készült, hanem turistáknak. A Sykes Holiday Cottages által felkínált piros londoni busz az 1950-es években közlekedett, majd leselejtezték. A tulajdonos nagy Agatha Christie rajongó, ezért az író világhírű krimijének címét, a Bertram’s Hotelt adta a busz nevének. A filmként is híres történettel ellentétben itt nem a nyomozás és az izgalom játssza a főszerepet, hanem a csend és a nyugalom.

Az emeletes buszban a vezetői ülés mellett helyezték el a mosdót és a zuhanyzót, de nem hiányzik a konyha, az étkező, a nappali, a koktélbár, a TV-szoba és a hálószoba sem. Ha valaki télen kapna kedvet a hely felfedezéséhez, annak sem kell aggódnia: fűtés is van a Bertram’s Hotelben.

A kreatívan megtervezett szálláshely két hektáros területen található, ahol valódi vidéki menedékre talál a vendég: öt alpaka, egy szamár, valamint csirkék és kacsák jelentik a társaságot, a környék pedig gyönyörű kirándulóhelyeket kínál.

Fotók: Sykes Holiday Cottages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik