Otthon

Bájos cédrusház bújik meg az erdők ölelésében

Csend, nyugalom, mesés panoráma. Kell ennél több?

Bár szinte naponta megcsodálhatunk gyönyörűen kivitelezett apró otthonokat, a természet lágy ölén megbújó házikók mindig adnak valami pluszt. Ez vonatkozik az “Old Blue Chair” fantázianevű házra is, mely Tennessee állam peremén, az erdők ölelésében a Lookout Mountain hegygerincére nyújt gyönyörű kilátást.

A mesés panoráma mellett azonban a cédrusblokkokból készült házikó a lényeg, mint arról a Livelittlechat is beszámolt. Az a legkevesebb, hogy távol a városok zajától itt tökéletes csendet és nyugalmat talál az ember, amit azonban a házon belül és kívül tapasztal, az biztosan örök emlék marad.

Mintha egy kis kabin várná a megfáradt vándort, mégis a ház külső bája a belsejében csak fokozódik. A domináns fehér szín tágassá teszi a teret, ahol minden megtalálható a gondtalan pihenéshez. Kényelmes fotel és nagy kanapé, takaros konyha, étkezőasztal, zuhanykabin, WC, a galériában pedig egy nagy franciaágy, ahová létrán keresztül jutjatunk fel. Összesen öt fő alhat kényelmesen a házban, a nappali kikapcsolódást pedig szabadtéri tűzrakóhely és egy pezsgőfürdő is garantálja.

Mindent összevetve igazán kényeztető pihenést kínál a picinyke cédrusház, a magunk részéről csupán annyi a “hibája”, hogy túl messze van Amerika.

Fotók – Via Livelittlechat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik