Otthon

Kényezetető luxust kínál Keszthely új lakóparkja

Folyamatosan nagy az érdeklődés az ingatlanok iránt.

2016-ban kezdték meg a Royal Homes Lakópark építését Keszthely központi, de csendes részén, közvetlenül a Balaton partján. A többlépcsős beruházás első üteme befejeződött, abban minden lakás elkelt. A második ütemben épülő luxusingatlanok átadására várhatóan 2019 harmadik negyedévében kerül sor.

A luxusingatlanok a Keszthelyi öbölben, a tó melletti – úgynevezett – Libás térségben épülnek a Phoenix vitorláskikötő és a Via Hotel közötti közel 2,5 hektáros területen, ahol öt hajó formájú, háromszintes épületben tömbönként 35, összesen 175 apartmant alakítanak ki.

Fotó: Exclusive-Immo Kft.

Az ingatlanok értékesítésével megbízott Exclusive-Immo Kft. és maga a kivitelező cég jó befektetési lehetőségként is ajánlja a mesés lakásokat, melyekben a lakók minden reggel úgy ébredhetnek, mintha egy 5 csillagos szállodában mosolyogna rájuk a Nap! A terek tágasak, világosak és a balatoni panoráma lenyűgöző. Ennek köszönhetően a magyar tenger egész évben a lakók lábai előtt hever.

A Royal Homes lakásait modern kialakítás, és exkluzív belsőépítészeti megoldások jellemzik. Az otthonok megtervezésekor és kialakításakor  elsődleges szempont volt az optimális térelosztás és a balatoni adottságok kihasználása, különös tekintettel a gyönyörű panorámára

– írják.

Az ingatlanértékesítő cég közleményéből kiderül, hogy a luxus lakópark apartmanjainak mindegyikébe elektromos távirányítós redőnyt, hőszivattyús fűtő-és hűtőrendszert építenek be, és a magas lakókomforttal rendelkező, alacsony energiafelhasználású épületben lift szolgálja a lakók kényelmét.

A különleges, hajótest alakú épületek tetején napozó teraszon sütkérezhetnek az ingatlantulajdonosok, a lakópark előtti parkosított vízparti sétányon pedig jókat sétálhatnak. Az apartmanokhoz zárt parkoló tartozik, valamint korlátozott számban garázsokat is kínálnak.

Kiemelt kép: Exclusive-Immo Kft.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik