Otthon

Kényeztető házikó a szőlőhegyek ölelésében

Úszómedencét terveznek mellé.

Idilli környerzetben pihenhetnek azok az ausztrálok, akik a mindennapok rohanása közben meghitt kikapcsolódásra vágynak, írja az Inhabitat. A távoli kontinensen nem ez az első különleges építészeti remek, korábban már mutattunk egy hasonlót.

Mesés vendégház a kietlen pusztaságban
Minden évszakban felejthetetlen élményt kínál.

Sydneytől északnyugatra, a Mudgee vidék gyönyörű természeti környezetet kínál, megspékelve  a környék szőlőültetvényeivel és díjnyertes pincészeteivel. A hegyvidéki dombok ölelésében megálmodott pihenőház megújuló energiával működik és két apartmant rejt magában. Ezekből – az extra nagy ablakoknak köszönhetően – látványos a kilátás a napfelkeltékre és naplementékre, a csillagos éjszakákra, és olykor a villámokkal kísért esőkre is.

A konyhák tökéletesek a családi étkezésekhez is akár a beltéri, akár a kültéri étkezőben, a hálószobák miliője pedig a pihenés garanciája. A fürdőszoba panorámája sem az átlagos megoldások közé tartozik, és hűvös időben a kandalló melege növeli a komfortérzetet.

A tulajdonosok azt tervezik, hogy hamarosan úszómedencét építenek a ház mellé egy szállítótartályból, és a területet “társadalmi térként” kínálják majd a kirándulók – grillezők, jógázók és borturisták – számára.

Fotók: Sierraescape

Ajánlott videó

Olvasói sztorik