Otthon

Vontatható otthon luxuskivitelelben

Szokatlan méretek, pazar belső.

Akár a külsejét, akár berendezéseit nézve, a Tiny Heirloom építészeti cég egyedi tervezésű kicsinyke luxus házai mindig figyelemre méltóak, írja a Newatlas.

A nemrégiben elkészült modell sem kivétel, bár küllemében egészen szokatlan, ráadásul úgy, hogy ez egy vontatható otthon. A házikó 7,3 méter hosszú, 2,6 méter széles és 4 méteres magas, így méreteinél fogva sem tartozik a megszokottak közé.

Belépve viszont maga a kényeztető luxus tárul a látogató elé. A cég által közreadott fotókon jól látszik a természetes anyagok, a fa és a gránit ideális találkozása, és a minden apróságra kiterjedő belsőépítészeti megoldások összhangja.

A nappaliban lévő polcrendszer, a nagy fotel, a kandalló az otthon melegét ihleti, a mozaiklapokkal felöltöztett konyhai rész réztálcás mosogatójával, három égős tűzhelyével és sütőjével pedig a háziasszony igényeit tökéletesen kielégíti. A fürdőszoba is hangulatos: abban egy réz kád és egy kerámia mosdó tökéletesíti a luxust.

A ház galériájába, a dekoratív korláttal elkülünített hálószobába – ahol egy franciaágy húzódik meg – acélból készült spirál lépcső vezet, a tetőtéri ablakok pedig szabad utat engednek a természetes fény “bejövetelének”.

Egy fontos dolgot nem közölt a kivitelező: a vontatható ház árát. Ennek ellenére biztosak lehetünk abban, hogy a prototípus mellett újabbak készülnek belőle – a luxusra vágyó utazóknak.

Fotók: Tiny Heirloom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik