Otthon

A Dolce & Gabbana újra ámulatba ejtette a világot, lehengerlő konyhát terveztek

A páratlanul színes berendezés lehetővé teszi az igényes lakástulajdonosoknak, hogy megvalósíthassák álmaik konyháját.

A Smeg és a Dolce & Gabbana, a két világhírű olasz cég újra nagyot robbantottak. A hűtőgépgyártó cég és a divatház közös munkáinak első darabjai 2 évvel ezelőtt debütáltak. Az ikonikus hűtőszekrények, a gyümölcsléfacsaró, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló akkor is hatalmas sikere volt. A pazar illusztrációt szicíliai kézművesek készítették, melyek mindegyike egy-egy pillanatkép Olaszország történelméből. A műalkotás-gyűjtemény összesen 100 különleges darabból áll.

Fotó: SMEG X DOLCE & GABBANA
Fotó: SMEG X DOLCE & GABBANA

Dolcéék a Divina Cucia (isteni konyha) nevű sorozatukban most új design hűtővel, a páraelszívóval és tűzhellyel rukkoltak elő. A páratlanul színes berendezés lehetővé teszi az igényes lakástulajdonosoknak, hogy megvalósíthassák álmaik konyháját.

Első ránézésre merész, roppant merész!

Galéria
Fotó: SMEG X DOLCE & GABBANA

A látványos darabok szintén az olasz hagyományokra és örökségre épülnek.

Az óceán-kék és gyöngyház-fehér színvilág dominál Olaszország ünnepelt kerámiáin. A berendezések motívumaiban az Etna, a templomok völgyében található Castor és Pollux görög templom festői romjai, valamint a mitológiai képek rejtőznek.

Fotó: SMEG X DOLCE & GABBANA

A másik, élénkebb dizájn a “Divina Cucina” történetét eleveníti fel, amit az aranysárga citrom, a körte, az élénk vörös cseresznye és a klasszikus szicíliai díszek élénk ábrázolásával jelenít meg. A lágy virágmotívumokat Dél-Olaszország növényzete és tájképei inspirálták.

Fotó: SMEG X DOLCE & GABBANA

A kollekció a most futó Salone del Mobilén debütált, de hamarosan megjelenik Smeg londoni főhadiszállásán is.

Címlapfotó: Smeg – Dolce & Gabbana

Via/ countryliving

Provence kedvelői szeretni fogják ezeket a konyhákat
Elegancia, kényelem, egyszerűség. Stílus!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik