Otthon

Ezek a dúsgazdagok új lakberendezési hóbortjai

A világ leggazdagabb emberei olyan körülmények között élnek, amikről a legtöbbünk álmodni sem mer. Az idejük jelentős részét az tölti ki, hogy egyik luxusingatlanból repülnek a másikra, ezért konyítanak is hozzá valamennyit. Ezért hát következzenek a szupergazdagok közt terjedő legfurcsább belsőépítészeti trendek, amiket az Independent gyűjtött egy csokorba.

Nincs baj a szürkével kevert bézzsel

Kicsit unalmas? Igen. Ugyanakkor tökéletes alapot teremt ahhoz, hogy más színeket is kiemeljünk a lakásban. Ha például szürkés bézs a kanapénk, arra gyakorlatilag bármilyen párnát rátehetünk.

A tévét el kell rejteni

Sokkal ízlésesebb, ha beépített bútorok vagy tükrök mögé rejtjük a televíziót, kivéve, ha az a privát szobánkban van.

A márványnak a fürdőszobában a helye

Felejtsük az Instagramon jól mutató márvány konyhapultokat, mert a márványt a fürdőszobába teremtették.

Thinkstock

A WC-papír a köznépnek való

Ha vécéről van szó, akkor csak a japán típus jöhet szóba, amely kimossa és meg is szárítja utána a hátsónkat.

A Versaille-stílusú fényűzés idejétmúlt

Ne akarjunk túl rámenősek lenni. Egy klasszikus asztal helyett a gazdagok ma már a szétcsúsztatható dohányzóasztalokat kedvelik megtört formával és fémes felülettel.

In 2011, #OneHydePark by #CandyandCandy raised the stakes in brand-name property. In its design, the property tells a compelling story, piece by piece, that starts with a first impression at the gate and continues via the shapes, the colours, the lighting and the materials throughout. В 2011 году на рынок вышел девелопмент #OneHydePark, разработанный Candy and Candy, который стал первой брендовой новостройкой, и тем самым перевернул рынок недвижимости в Лондоне. Целостная концепция объекта продумана от экстерьера здания до интерьера каждой квартиры. Не удивительно, что некоторые квартиры в этом доме продались за сотню тысяч. Предлагаемая квартира c 3 спальнями стоит в разы меньше.

A post shared by Katya Zenkovich (@katyaz) on

Legyen helyén a világítás

A tehetősebbeknek már saját világítástervezője van, aki meghatározza, melyik lámpát hová kell helyezni ahhoz, hogy a berendezések még inkább a középpontba kerüljenek.

Legalább egyméteres éjjeli szekrény kell

Másként hová lehetne tenni a reggelit és az újságokat?

Óriási zuhanyfej

Ha nem fér alá egy egész rögbicsapat, akkor nem elég nagy. És ez még akkor is igaz, ha a méretesebb zuhanyfejeknek általában rosszabb a víznyomása, mint a kisebb társaiknak.

Thinkstock

A virágokhoz is szükség van stratégiára

A nagyobb bulikra platina-, a kisebbekre aranyszínű sémát javasolnak, és ha szimplán vendégeket várunk, akkor jöhet szóba az ezüst. Ha egyedül vagyunk otthon, akkor a művirágoké a főszerep.

Mindenen legyen ott a monogramunk

Amire csak rá lehet írni a monogramot, írjuk rá. Kezdve az evőeszközöktől az ágyneműkön át egészen a fiókokon.

Ez lesz a legfelkapottabb szín a lakásokban 2018-ban
Úgy tűnik, hogy a fehér és a bézs után idén egy másik színé lesz a főszerep.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik