Otthon

Eladja kanadai villáját Meghan Markle

Megválik torontói otthonától Meghan Markle, Harry herceg menyasszonya, írja az Entertainment Tonight.

A 36 éves színésznőt az elkövetkező hónapokban valószínűleg leköti majd a tavaszi esküvőjükre való készülődés, és mivel a Kensington Palotába költözik majd eladja kétemeletes kanadai családi házát.

Mindenképp híres feleséget akart Harry herceg
Hogy tudja kezelni a helyzetet, amibe csöppen.

Az ingatlant hirdető ügynökség honlapján stílusos tervező ihlette otthonként hirdetik házat, amelynek ára 1.4 millió dollár, átszámítva közel 380 millió forint.

A weboldal szerint a tágas, világos, lakó- és étkezőhelyiséggel valamint luxuskonyhával felszerelt épület a tökéletes választás a szórakozni vágyóknak. A családi házban három hálószoba, két fürdőszoba és egy teljesen berendezett alagsor is van, de tartozik hozzá egy két férőhelyes garázs és egy privát kertrész is.

Meghan Markle meglehetősen sok időt töltött a házban, amikor a Briliáns elmék című sorozatot forgatták. A lap megjegyezte, hogy Harry herceg is gyakori látogató volt a lakásban, amikor a pár egy évvel ezelőtt megismerte egymást. A 33 éves herceg több alkalommal is meglátogatta szerelmét Kanadában, tette mindezt legtöbbször a lehető legnagyobb titokban.

A ház belsejéről egyelőre nincsenek publikus fotók, de a Markle Instagramjára feltöltött fotók által bepillantást nyerhetünk a luxusba.

https://www.instagram.com/p/BGGVWDvGBJL/

When your piece of art by @inslee finally makes her appearance in the guest room. Welcome home, beauty.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Sundays with my loves. Bogart & Guy #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Vevőre vár a legendás rockzenész mesés háza
Eladó lett a tragikus hirtelenséggel elhunyt rocksztár otthona.

Kiemelt kép: Europress/AFP/POOL/Matt Dunham

Ajánlott videó

Olvasói sztorik