Otthon

Vevőre vár a legendás rockzenész mesés háza

Eladó lett a tragikus hirtelenséggel elhunyt rocksztár otthona.

A legendás Tom Petty a nevével fémjelzett Tom Petty And The Heartbreakers nevű zenekarral lett ismert az Egyesült Államokban, de szólóénekesként is több lemezt kiadott. A 66 éves amerikai rockzenész idén októberben szívrohamot kapott, és a kórházba szállítást követően meghalt.

Még élt a népszerű sztár, amikor a kaliforniai Sherwood-tó mellett magasodó házukat eladásra hirdették meg.

Petty és felesége, Dana York, 2007-ben vásárolták meg a csodás fekvésű ingatlant. A Csendes-óceántól mintegy kilenc kilométerre fekvő, a Santa Monica-hegységben megbújó vidék sok híresség lakóhelye volt: Wayne Gretzky, Britney Spears és Sylvester Stallone is élt ezen a környéken.

Tom Petty és Dana York otthona minden kényelmet biztosított számukra.  A ház mediterrán stílusban épült a 20. század első harmadában. A saját tóparti szakasszal rendelkező, hatalmas alapterületű porta  belsőépítészeti szempontból is minden igényt kielégít.

A hatalmas nappali maga a megnyugvás szigete, miként a gránitlapokkal rakott konyha, ahonnan az egyik hálószobába léphetünk. Ebből egyébként három van a házban.

Gyakorlatilag az egész házból gyönyörű kilátás nyílik a tóra, és ez a különös látvány a fürdőszobából is élvezhető. Petty szeretett halászni a tónál, s felesége elmondása szerint úgy tartotta a horgászbotot, mint a gitárját.

A ház eladó. 5,895 millió dollárért  bárki elviheti, és kétség sem fér hozzá, hogy lesz vevője.

Via – Fotók: Compass

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik