Otthon

Aki szenvedélyesen szereti a Jack Daniel’s-t, az ilyen konyháról álmodik

Egy konyha, ami alkalmanként western ivóvá válik.

Ahogyan mondani szokták, minden relatív, így a szép kert, az álmok otthona mindenkinek mást jelent. van, akit a hullámok ihlettek és megvalósította a hullámok házát, van aki az eleganciát szeretné megvalósítani az otthonában és van, aki a rusztikus stílust. Mindenkit más motivál és mindenkinek más ad ihletet a megvalósításkor.

Az alábbi konyha tulajdonosát nem éppen mindennapi inspiráció vezérelte konyhája tervezésekor.

Aki szenvedélyesen szereti a Jack Daniel’s-t, az stílusosan beékeli otthonába.

Talán így gondolta a nemes nedü kedvelője és a ház tulajdonosa, aki felkérte a Stone-Crete Dusty Baker irodát, hogy ennek szellemében tervezze és alakítsa át a konyháját. Miután a helyszín a hétvégéken baráti társaságok kedvelt helye, nem utolsó sorban ők is a jól ismert whisky kedvelői, így kiváló ötletnek tűnt az elképzelés.

A sztori pikantériája, hogy az ingatlan a szeszfőzde közelében volt, így igazi kihívást jelentett a megrendelőnek egy igazi tematikus “italozós” konyha kialakítása. Ráadásként név is kötelezte őket, igazi kihívás volt. Az izgalmas tervezést tökéletes megvalósítás követte, de a rusztikus stílus elemek csúcspontja és egyben központja a gyönyörű betonpult lett, amit teljesen természetszerűen Jack Daniel’s hordókkal támasztottak ki. Tökéletes munka, western feelinggel. Az uraknak mindenképp! A hölgyek esetenként talán más véleményen vannak.

stonecreteartistry.com
Fotó: stonecreteartistry.com
Fotó: stonecreteartistry.com
Fotó: stonecreteartistry.com

Ha pedig fürdőszobában gondolkodunk, arra is akad jó ötlet.

Fotó: stonecreteartistry.com

Forrás/fotó: stonecreteartistry.com

10 ötlet, hogyan teremtsünk vintage hagulatot konyhánkban
Bájosan kedves hangulatot varázsolhatunk vintage elemekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik